Roland B Lamer


I et åpent brev til justisminister Grete Faremo, også postet til ALL på Dragnet, spør Roland B. Lamer om hvilke flags i cpu-registrene som skal settes ved offisielle flaggdager, og om det er mulig å presisere om Negative flagget skal være på eller av, det samme for Stack overflow flagget etc.

Roland B. Lamer nekter å betale skatt. Grunnen skal være at likningsvesenet ikke har kunnet levere skattekortet i Vesa Localbus, som er den eneste sloten han har på sin ombygde Oric-1.

"Tales from the Crypt" av Roland B. Lamer er nå å få tak i hos Narvesen på Fagernes i hardcover. Den inneholder Rolands forsøk på å dekryptere PGP kodete meldinger på Dragnet, med ofte humoristisk resultat. Boken inneholder også appendix med grundig gjennomgang av metoder å dekode forskjellige typer kodede meldinger uten dekoder på. Tips om hvordan drive real-time høytlesning fra kryptede meldinger er også en lærerik del som denne spennende bestselgeren tar grundig for seg.

Da en ekstatisk filatelist på Dragnet spurte om hvilken tosk det var som hadde sendt ham et brev med et frimerke fra 1894 på, svarte Roland B. Lamer at det var ham. Han haddde via Dragnets "Torget" konferanse, som han sterkt anbefaler også andre å bruke, fått kjøpe en billig gråtone håndscanner, som ble solgt av Bob Comaz som bor rett over gaten til Roland. Dermed har han fått scannet inn hele frimerke- samlingen sin slik at han endelig kan bruke alle frimerkene til det de var ment for da de ble laget. Eneste problemet var at han måtte bruke A6 konvolutter for å få plass til 350 ettøres frimerker.

Roland B. Lamer føler seg lurt, og har klaget forholdet inn til forbrukerombudet. Han sikter da til et mannfolkblad han kjøpte for bruk til innscanning/uuencode'ing/uploading til alt.dragman på Dragnet. Bladet inneholdt ikke et eneste bilde av mannfolk.

På Hobbex BBS, Dragnet support BBS, skrev Bob Comaz en melding hvor han avslørte at Roland B. Lamer var blitt snytt igjen. Etter flere års opp-psyching, forberedelser, oppbacking av Oric venner og et bad i clearasil motet han seg opp til å be sin store flamme, Berta Loise, ut på kino for å se "Motorsagmannen voldtar uskyldige småbarn II". Det som overrasket både Roland og resten av RS232 gjengen var at hun sa ja. Men etter sol kommer haglbyger: Grunnet harddisk crash hadde konferansene på Dragnet blitt resatt i Rolands offline reader, "Thorhild for Oric", og han fikk en kjempegrabb helt tilbake fra 1982, da Dragnet ble startet. Han rakk ikke å lese gjennom alle meldingene før klokka 2 på natten tre dager etter at han skulle ha møtt Berta Loise.

Under "Dagens Lederstillinger" i Aftenposten kunne man lese en annonse som egentlig skulle vært postet på Dragnet til ALL. Der stod det at Roland B. Lamers postordrefirma "Oric by E-mail" var konkurs. Grunnen var at Roland mistet Dragnet aksessen etter en krangel med sysop Bob Comaz, Hobbex BBS, vedrørende hvilken maskin som var best egnet til videoredigering av Oric-1 og ZX-81.

På seminaret "Centronics: En velsignelse eller et samfunnsproblem?" holdt på RS232 vennenes landskongress i regi av LO (Lamers Organisation) på Beitostølen i desember sa Fenriksekretær Roland B. Lamer etter avslutningsseremonien i NM i Tetris at han har besluttet å tillate pinsevenner å søke medlamerskap i LO. Betingelsen er at de kun samler på pins av Oric-1, Laser 2000, Vic 20, Zx-80/81, Sinclair Spectrum 48, Sinclair QL, Tiki-100, Commodore 16/Pluss 4/PET, BBC, Spectravideo, Nintendo og Gameboy.

Etter en større middag med påfølgende dessert på Theatercafeen måtte Roland B. Lamer og Bob Comaz ta oppvasken, da det viste seg at de ikke tok 3com PCI Twisted Pair nettverkskort.

Med støtte fra Norsk Sanntidsmuseum, Forbundet av RS232 og Cato Zahlo Pedersen skal Roland B. Lamer iverksette forskningsprosjektet som skal avdekke om det er en sammenheng mellom utstrakt sniffing av Zalo og bruk av Oric-1. Det er de stadig økende tilfellene av Zalo-masochisme som er utløsende faktor for at dette prosjektet igangsettes allerede neste onsdag, etter barne-TV, sier en engasjert Roland B. Lamer til Bob Comaz, Hobbex BBS.

Den omfattende Airbus skandalen ser ikke ut til å ta slutt. Roland B. Lamer måtte i natt sparke sin egen bror Moland B. Lamer fra sin stilling som Central Processing Unit memorybanksjef i Forbundet av RS232 etter avsløringene om at han gjennom sin tidligere stilling som regnskapdranker i Norsk Sko A/S hadde sikret seg hemmelige CPU oppgraderingsavtaler for Airbus hovedkortet han kjøpte.

Etter pålegg fra Gilde, har Roland B. Lamer bestemt seg for å gå over til pålegg fra Stabburet, sier han i en melding til Pål Eggum på Dragnet.


Geir Danielsen (zaphod@nordnett.no) 05-Feb-96 18:05:06 Newsreader: Thor 2.1
"Exterminate all rational thought." - William S. Burroughs, Naked Lunch.

Tilbake til HTML-files.