Roland B. Lamer tar smaken i egne hender.


Fra Rauters telegrambyrå opplyses det at det på et ekstraordinært grisemøte i EU kom frem at oks-å mø-dre som går i kalv-in klein undertøy kan få kugalskap. Roland B. Lamer tror imidlertid, som han skriver i en liten notis på Dragnet til ALL, at dette representerer en liten gruppe i samfunnet, og han antyder i tillegg at skrapesyken er et mye større problem. For bare få minutter siden opplevde han nemlig en enslig forsørgende mor som stod foran ham i køen på Narvesen på Fagernes og skrapte vilt og hemningsløst på diverse lodd fra diverse helseorganisasjoner. (Hvilket undertøy hun hadde vites ikke). Roland foreslår å legge ned disse helseorganisasjonene. Det vil kunne være en meget effektiv stopper for denne skrapesyken som forpester vår langstrakte nasjonalstat.

Det har kommet Roland B. Lamer for øre at helseminister Gudkjeft Enmannshærnes vil sette pasienten i sentrum. Dette mener Roland er kortsiktig tenkning. "Dersom vi skal plassere pasientene i sentrum", sier han til ALL, "vil det ikke bare medføre at helsekompetanse forsvinner fra distriktene, men ", fortsetter han i .siggen, "de store sentra som skal være et utstillingsvindu mot utenomverdenen vil overbefolkes av invalide mennesker. Nei, ", avslutter han i caps-lock, "spre pasientene, og la det se ut som vi er et friskt folkeslag. Invalidekonsentrasjon i sentrum er ikke veien å gå (på krykker)!"

17. mai nærmer seg. Det Roland B. Lamer ikke forstår er at denne tiden alltid bringer en diskusjon på Dragnet hvorvidt man skal forby Konglehuset eller ikke. Roland mener barn helt klart bør få leke med konglehus, og at det er et positivt lekent trekk at de også tar med en konglefamilie som kan stå på konglehuset og vinke til konglesauene og kyrne, som kanskje til og med har konglegalskap.

I forbindelse med at påsken nærmer seg med kulingskritt, hevder Roland B. Lamer å ha belegg for å kunne fremstå i et såvidt viktig forum som Dragnet med advarsel om at HIV overføres via blod. Det er det store salget av blodappelsiner som har fått ham til å tilkjennegi denne advarselen til ALL.


--
Geir Danielsen (zaphod@nordnett.no) 02-Apr-96 18:50:26    << INFJ >>
"A MILLION NETWORK SLAVES IN AN ADVERTISING NEW AGE. I DON'T NEED A CRYSTAL
BALL TO SELL YA. YOUR CHILDREN HAVE MORE BRAINS THAN YOUR DRUG INFESTED
REMAINS. CALIFORNIA DREAMING AS THE EARTH DIES SCREAMING" Public Enema Number
One (Iron Maiden, NPFTD)

Tilbake til HTML-files.