RBL jager NAKNE DAMER med sprettert og kinaputter

Roland B. Lamer følte seg i det snus- og tobakkfornuftige hjørnet forleden, og løste inngangsbillett til en dartutstilling på Henning-Onsdagsenteret på Gjøvikodden. Da han ikke vendte tilbake etter 2 døgn, eller i alle fall ikke postet noen nye meldinger på disse 2 døgnene, meldte Bob Comaz ham savnet til politiet og snøskuterpatruljen på Geilo. Men det viste seg å ha en naturlig forklaring; Roland hadde nemlig ikke råd til utgangsbillett.

I en melding på Dragnet, opplyser Roland B. Lamer at det er straffbart å være Kaptein Sabeltannist. Det henger ikke sammen med at det ikke er lovlig med piratvirksomhet, men at selve Kaptein Sabeltann selv har en stor straffbart, og at alle som idoliserer ham plikter å spare til en minst like kul straffbart.

I en meningsmåling utført for Dragnet av Norsk Marked Nielsen Gallup Norge og Mediainstitutt, konkluderes det med at svært få har tro på meningsmålinger. Det er Roland B. Lamer som opplyser dette til NHO president Didrik Snyttler på et årlig symposium på Hawaii.


--
Geir Danielsen (zaphod@nordnett.no) 26-May-96 17:26:27    << INFJ >>
- "I had been told that a funny thing is a thing of goodness. It isn't. Not
ever is it funny to the person it happens to. Laughing is a bravery and
sharing against pain and sorrow and defeat." Robert A. Heinlein.

Tilbake til HTML-files.