Roland B. Lamer går på tykk is.


Roland B. Lamer grep i dag inn i bandekrigen mellom de rivaliserende gjengene i trehjulsykkelmiljøet, Labbetuss og Hells Pells Pottittskrells, melder Bob Comaz til Dragnet på alt.diapers adressert til ALL. Det var i forrige uke en Labbetuss medlamer stappet kløpulver i nakken på en Hells Pells Pottittskrells medlamer. Det som skjedde i dag var at en stor mengde HPP medlamere la en hundebæsj på setet til trehjulsykkelen til Fuhreren i Labbetuss. Roland B. Lamer iakttok hendelsen, og tok loven i egne hender, dette da han hadde polvotter på seg. Han kastet HPP medlamerne på glattisen, og rettet en advarende pekefinger til Labbetuss medlameren, og bad ham bringe beskjeden videre til sine dissipler, hvilket denne påkjærte ville medføre vanskeligheter, både pga. føret og det faktum at han ikke hadde polvotter.

Halvor Guns og Arne Lønn Vidarsen i Ca Dapo leste forleden opp en telefax fra Roland B. Lamer. Han sa at han hadde iakttatt Bro Harlem Grundtvands gratulasjonstelegrammer til diverse utvalgte idrettsstjerner, men var nå lei av at bare folk som Johann Kloss, Sigurd Brørskive, Sure Stivertsen, sKåre Atledal, Kjasse Lus, og Gjespen Bredesvev fikk utmerkelser i media i tillegg til blankpolerte pokaler og medaljonger. Roland ville med denne faxen, som Halvor Guns leste opp i værste sendetid, gratulere Bob Comaz over gaten (sysop på Hobbex BBS, Dragnets support BBS.) med 2 plassen i Bridge Racer. "Du kan ikke vinne hver gang. Bedre lykke neste gang.", var Rolands avsluttende gratulasjonstekst, hvorpå Post Scriptet beskjedent nevnte at Roland selv i all beskjedenhet ønsket å nevne at han selv, i kraft av stor innsatsvilje og ikke minst dyktighet opparbeidet gjennom flere års anstrengende spilling, kunne påberope seg, i all beskjedenhet, å smykke seg med førsteplassen. Dette stod i bold underline, men dobbelt så stor size som ellers i faxen.

Bob Comaz, sysop og pokeop, bad forleden Roland B. Lamer komme med et visdomsord. Dette i forbindelse med Rolands seier i norgesmesterskapet i Pole Position som ble avholdt på Halvorsbøle Helårsbule. Dette nektet Roland å gjøre. Han mener visdomsord ikke kan benyttes ved gledelige anledninger, som han anså denne anledningen for å tilhøre. Da Roland fikk visdomstennene var det helt korrekt å benytte visdomsord for å beskrive følelsen, men han påpeker at det kun er liknende følelser som kan påberope seg retten å bli omtalt med visdomsord, og at visdomsord ikke må prostitueres til å benyttes i hytte og latrine.


Geir Danielsen (zaphod@nordnett.no) 11-Mar-96 22:17:19    << INFJ >>

Tilbake til HTML-files.