Roland B Lamer strikes back.


Under Norgesmesterskapet i hekling avholdt på Sentrum Scene i Oslo oppstod det håndgemeng og trusler med særdeles spisse gjenstander etter Rolands B. Lamers debattinnlegg "Strikkepinnens fordeler fremfor abortpillen". Ludvig Nessa ble anholdt av politiet for å ha forsøkt å tvangsabortere et foster hos en gravid deltaker, men ble frikjent da det viste seg at han ikke var klar over at noen hadde stappet en strikkepinne i skjegget hans.

AidsHIVating lagmannsrett har idømt Roland B. Lamer 10 DoubleDensity- disketter i mulkt for å ha overtrått lamerlovens paragraf #42: "Du skal ikke begjære din nestes originale dataspill, men kopiere det". Dette etter at han leverte "Mood II" tilbake til Bob Comaz uten å ha kopiert det.

Under en visning av Vibeke Lykkedvergs tidvis seriøse semipornografiske artfilm "Forhud" (vist som forfilm til "Hud") utbrøt Roland B. Lamer "Ny highscore!", få sekunder før han ble tosset ut av kinovakten så displayet på Gameboy'en knuste.

Roland B. Lamer tapte i utledende runde etter en avledende innledende runde i VM i dart mot Dart Vader (gull) og Dart Brooks (sølv) som begge er utdannet ved Cambridge University of Dart and Computer Science Fiction.

Under en tale med slogan'et "Dataspill kontra administrative systemer" holdt på årsmøtet i Gutteklubben Gray fremholdt Roland B. Lamer at fremtidens kontorstøtteprogrammer, bl.a. hans egenutviklede "SM Officer for Oric" pakke, vil tilby brukeren en blanding av spill og administrativ databehandling, dette for å komme de mange årsverkene som går bort på at arbeidstakerne sitter og spiller Doom istedenfor å pønsje dill i Access til livs. For å starte tekstbehandlingsprogrammet må du greie en level Pacman, og for å lagre dokumenter må du burne igjennom en level på Outrun bl.a. Dette vil gjøre at arbeidstakeren vil lengte etter å bli ferdig med arbeidsoppgaven slik at han/hun får spille neste level. Genialt, var Rolands egne ord om sin egenutviklede ide.


Geir Danielsen (zaphod@nordnett.no) 05-Feb-96 18:13:06 Newsreader: Thor 2.1
" 'Jesus is the Telephone Repairman on the switchboard of my life', 'Happy
Mister Jesus', 'Jesus, can I come and stay at your place?' available on
/Jesus/ /is/ /my/ /buddy/ (LP, cassett and CD)" T. Pratchett/N. Gaiman.

Tilbake til HTML-files.