Roland B. Lamer rises from the grave.


Under et opphold på kongressen "Forskjellig forskjellsbehandling for skjell" på Beitostølen Landskapshotell (med fri feiekost for pensjonister) sist lørdag opplyste Roland B. Lamer at han aktet å anmelde alle systemer som tilbød brukerne shell. Dette da han har patenten på "Blåshell for Oric" (som egentlig er "Sneglehus v2.3", men ble rename'et da Bill Gates hadde patent på dette navnet fra før).

- "Hvordan vil du bokstavelig karakterisere Oric-1?", spurte den inngående uinteresserte dog famlende journalisten fra "Oric User" Roland B. Lamer etter seminaret "Diskettstasjonen: Et nyttig hjelpemiddel, eller kun en kilde til bråk?" på Oslo Pizza Hotell, hvorpå Roland svarte at "man tar en bokstav av gangen, setter dem i riktig rekkefølge, og vips har man det. Det er lurt å gjøre det med det samme man har åpnet pakken, for bokstavkjeks forsvinner fort i sultne munner sammen med store slurker Donaldbrus!"

En revolusjonerende melding som Roland B. Lamer crosspostet fra Dragnet til alt.tøft.stilig.rått og alt.er.bare.rævva forkynner at verdens 2. krig fant sted langt tidligere enn tidligere antatt. Etter Rolands statistiske beregninger foretatt i "Stalin for Oric" under StratOS/2 for Oric viser at den fant sted for flere millioner år siden, like etter at de første amøbene ble skapt, og kun få sekunder etter verdens 1. krig. Bob Comaz hevder at dette kun stadfester *jordas* 2. krig, da det ikke finnes statistiske data for andre planeter og galakser i verdensrommet.

Etter en TV-kveld hvor Vår Staude erklærte at våren var kommet, Einar Lunde forklarte at Lundefuglene hadde hekketid, Claus Wiese sang viser sammen med Lillebjørn Nilsen, Pål T. Jørgensen skjøt med Krag-Jørgensen gevær, Gro Harlem Brundtland besøkte Harlem i New York, Gunvor Hals fikk halsbetennelse, Per Ståle Lønning fikk utbetalt lønning, Lisbeth Skei ble forært en teskjei, Knut Buen spilte under regnbuen og Seinfeld gikk seint skrev Roland B. Lamer en melding på Dragnet som informerte at han hadde kjøpt en Roland-synth.

Roland B. Lamer har fått sin egen spalte i "Oric User today, Oric User Tomorrow", nemlig den svært så prestisjetunge såkalte Lammerull spalten (intern slang for "Lamer URL's" som er det egentlige navnet.) I første omgang presenterer Roland publikum for bl.a. http://www.towerpeck.no/spill/oric/VR/tetris/pris.html som inneholder en hypertekst med priser for hvor mye Tetris i VR for Oric ville ha kostet dersom det hadde vært gjennomførbart. Han ber også leserne på det kraftigste sjekke ut http://www.peletoast.no/pub/spacebar/nattklubb/øl/vin/brennevin/oric /sodomi/undertags.html som inneholder (i hypertekst!!) underskriftene fra en underskriftskampanje Roland satte igang gjennom en melding på Dragnet til ALL, som skal få Gud eller noen andre kompetente til å gjøre det mulig å få en VR utgave av Tetris for Oric.

Roland B. Lamer advarer befolkningen mot tyvradder. Tyver har nemlig stjålet en diskett med kopierte spill fra Rolands penal mens han intetanende kjøpte en pølse med brød, sennep, valmuefrø, potetsalat, hodekål og hår tilhørende kioskdama på rutebilstasjonen. Spillene var ikke så nøye, men labelen var custom made på et finsk trykkeri og hadde bilde av en Oric under skyfri himmel. Roland har utlovet dusør på tre bokstavkjeks (såfremt han har fler igjen).

En enorm flamewar ble igangsatt av Roland B. Lamer etter at en bruker postet en melding (til ALL) som påstod at DAT hadde bedre kvalitet enn vanlige musikkasetter. Roland proklamerte at han hadde bevist at dette ikke var korrekt. Han hadde nemlig egenhendig spilt av en fil han fant på en diskett med kopierte spill som het "dit.dat" og det var iflg. Roland bare skurr og ulyder, noe som ikke kunne måle seg med hans Sony Kasettplayerstation.

Pressetalsteljarmann i OL (Online Lamers), Roland B. Lamer, sier i et åpent brev til Torbjørn Jagland, også postet på Dragnet til ALL, at han mener "Pek og klikk" metodene må forbys. Dette da det er stygt å peke, i tillegg til at når det gjøres i klikker så fremtoner det seg som soleklar mobbing.


Geir Danielsen (zaphod@nordnett.no) 08-Feb-96 01:46:22 Newsreader: Thor 2.1 "The chief enemy of creativity is 'good taste'." - Pablo Picasso.
Tilbake til HTML-files.