Roland B. Lamer går igjen.


Under en tale, avholdt på kongressen for den tykke og den smale, bekjente Roland B. Lamer at han etter å ha forsøkt seg på sosialt samvær blant forhåpentligvis likesinnede på samkomststeder tilbudt fra det lokale næringsliv på lørdagskvelder, har kommet frem til konklusjonen at weekenden er som enden: Delt på midten, den ene delen hellig, og den andre full av dritt.

Roland B. Lamer sier i en artikkel på sin WEB-side, også postet til ALL på Dragnet og delt ut som løpesedler på Karl Johansensgate, vedrørende de statistiske materialene hittil innhentet vedrørende de såkalte Smeglerne, at de forutinntatte antagelsene om Smeglernes livssituasjon ser ut til å være korrekte. Det er ikke kunnet stadfeste gjeldsslaver eller noe annet økonomisk misligholdelse blant Smeglerne, og dette gjelder både Eiendomsmeglerne og Børsmeglerne, hvilke begge er grundig gått gjennom etter sømmene.

Bob Comaz, sysop Hobbex BBS, melder til Dragnet at Roland B. Lamer som i kraft av sin stilling som Fenriksekretær i LO (Lamers Organisation) demonstrerte for den spanske atomprøvespregningen foran den spanske ambassade i Oslo, var opprørt over det dårlige oppmøtet inntil han fikk beskjed på hydrotelefonen fra en medlamer at det var utenfor den franske ambassade demonstrasjonen foregikk. (Han vurderer forøvrig å bytte hydrotelefonen inn i en nyere modell, siden den gamle fra tiden før Mobil bensinstasjonene ble Hydro, hvilket betød at Mobilnavnet var copyrightet, er meget tung å drasse rundt på.) Han fikk praiet en taxi og kjørte til den franske amassade rundt hjørnet, men rapporterte i ettertid misnøye med responsen. For det første viste det seg at de fleste demonstrerte *mot* prøvespregningene, og for det andre hadde ikke plakaten "Viva El Gringo del Espania grandiosa nucleara explosiva!" den store slagkraft han hadde forventet seg.

En gjestetaler på "Foreningen for Anakronistisk Inntog" sa i sitt svar på Roland B. Lamers innlegg om Krati demoer i dagens copypartysamfunn, at han burde ta en titt i en ordbok. "Det gjør jeg daglig", repliserte Roland, "i går leste jeg en Morgan Kane-bok, og den inneholdt temmelig mange ord, noen hvilke jeg ikke hadde hørt før! Men jeg skal innrømme at jeg helst leser billedbøker."

Som kjent stemte ikke Roland B. Lamers teorier omkring tyveriet av Edvard Munchs maleri "Skrik". Men Roland har isteden lagt ut teoriene som filosofisk verk på Dragnet. En viss skepsis har det visserlig vekket i kunstnermiljø såvel som dartmiljø, men Roland holder likevel fast ved teorien om at den dårlige oppdragsmengden blant landets billedhuggere grunnet at museene til stadighet skal henge bildene opp på veggen, har ført til at billedhuggerne tyr til ulovligheter for å skaffe seg materialer til sitt virke. En vrakpant ala eldre biler er på sin plass, foreslår Roland i det konkluderende kapittel av verket som også kommer ut på Pax forlag i god tid før høstens Bokskred.

Roland B. Lamers STAR WARS, og Roland B. Lamers Text Willer og Kit Cursor available på http://www.nordnett.no/~zaphod/


Geir Danielsen (zaphod@nordnett.no) 10-Feb-96 01:39:09 Newsreader: Thor 2.1
"God made alcohol and he made feet - and he made 'em so you could put 'em
together and be happy!"  Robert A. Heinlein.

Tilbake til HTML-files.