Roland B. Lamer vender tilbake.


Roland B. Lamer har lagt ut planene vedrørende ekspedisjonen "Over grønlandsisen med Donaldbrus og bokstavkjeks" på sin hjemmeside på Dragnet (også kalt borteside, da den som oftest er nede). Både Erling Kagge og Børge Ousland har meldt avbud etter først å ha vært svært så ivrige på å få være med. Det var da det ble kjent at det ikke skulle gåes over isen på Nato-planker i ukesvis, men kun en kort flytur over isen at de to ante at forskningsmidlene ville være sparsomme. "Når jeg sier 'over' så mener jeg over!", sier en forarget Roland B. Lamer til Dragnet Radio's reporter Bob Comaz.

Reisebyrået "Shake hands med Urbefolkningen" har gått konkurs etter en strøm av klager. Daglig leder Roland B. Lamer sier i en kommentar til Dragnet Radio's døgnpatruljerende reporter, Bob Comaz, at hendelsesforløpet er meget beklagelig og ikke minst skuffende. "Hvorfor skal folk til indianere og eskimoer? Det er jo en kjensgjerning at klokkene stammer fra Sveits, så at de klager på at alle reisene er til Sveits er meg uforståelig."

Roland B. Lamer sier i en melding til ALL på Dragnet at han i forrige uke gav en pøbelunge en lærepenge. Først fikk han ris. Dette klaget vedkommende pøbel på, og Roland gav etter og gav ham også lærepenger til en lærebok. Men Roland sier etterpå i en reply til Bob Comaz at det var smålig av pøbelen å klage på at han ikke fikk karri på risen.

Berta Lois, Roland B. Lamers forhåpentligvis bedre halvdel i fremtiden, bad ham fikse på sveisen. På spørsmål om hvor, svarte Berta Lois at hun selvsagt mener på hodet. Det er Roland B. Lamer som selv sier dette til Bob Comaz fra sykesengen etter en forferdelig sveiseulykke. Bildene kommer i neste ukes utgave av Se og Hør under vignetten "Ukens Blinkskudd".

Roland B. Lamer har skrevet en personlig anmeldelse til Bill Clinton etter at han igår kom over en WEBside som han mener bryter det nye sensurvedtaket i USA som forbyr uanstendigheter og bannord. Han sikter da til http://www.ww2.com/~w/ww2/airplanes.html som innehar ordet "Fokker" i en ellers så anstednig flyomtale.

Roland B. Lamer sa under en opphetet debatt i en badstue på et offentlig svømmebasseng at den pågående heksejakten på nettet vil være fånyttes. Han sikter da til at det allerede er stadfestet at nettet er en heksegryte. Det Roland så spør om er hvor mange ganger selve heksen befinner seg oppi sin egen gryte? "Sjelden" er svaret han selv gir til Bob Comaz som han såvidt skimtet gjennom dampen der han fylte vann på ovnen.


Geir Danielsen (zaphod@nordnett.no) 15-Feb-96 18:28:36 Newsreader: Thor 2.1
"Covered in sinners and dripping with gilt. Making you money from slime and
from filth" BE QUICK OR BE DEAD.(Iron Maiden, Fear of The Dark)

Tilbake til HTML-files.